ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL "ŞİİRSEL EZGİLER"

Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Zeynep Şelale Yeşilhatay´ın hazırlayıp sunduğu şiir dinletisi Akhisarlılara farklı bir gece yaşattı.

Şarkılaştırılmış şiirlerin okul öğrenci ve öğretmenleri tarafından seslendirildiği gecede Atilla İlhan´dan Necip Fazıl´a Aşık Veysel´den Sabahattin Ali´ye pek çok şairimizin şiirleri okul öğrencilerinden Elifsu Erkoç, Yudum Karacan, İpeknur Alkan, Ebru Küçük, Fatma Akgün, Emine Demircan, Sıla Aksoy, Özlem Yüksel, Elanur Çakmakçı, Beyzanur Altun ve Sudenaz Çiçekçi ile okul öğretmenlerinden İdris Olcay, Bilgi Veren, Ayşen Koç ve Kamile Gökalp tarafından seslendirildi.

Geceye İlçe Milli Eğitim Şube müdürü Mehmet Zengintaş katıldı. Yaklaşık bir buçuk saat süren program tüm izleyenlerin beğenisini kazandı.

01-06-201801-06-201801-06-201801-06-201801-06-2018